dilluns, 7 de març del 2011

La Dansa de Carnestoltes als carrers de la Vila els dies 5 i 6 de març!

Enguany per Carnaval hem tret la tradicional Dansa de Carnestoltes del Prat de Llobregat altra cop als carrers de la Vila.


El dissabte 5 hem sortit cap a dos quarts de 12 de la Plaça de la Vila, on hem fet la primera ballada. Tot seguit hem dut la dansa al Mercat i després hem recorregut alguns carrers del centre, passant per Ferran Puig (dansant entre d'altres llocs a la Font del Gall),  Frederic Soler i la Plaça Pau Casals. Passant per la Bodega Tarrida del carrer Jaume Casanovas ens han obsequiat amb un porró de vi pels músics i dansaires.





Diumenge 6 hem sortit també cap a dos quarts de 12 de la Plaça Pau Casals, hem passat per l'Avinguda de Montserrat (on el forn de pa "El Tastet" ens ha obsequiat amb croisants per esmorzar), la "Zonilla", la Plaça Catalunya, el Cèntric i els Jardins de la Pau.



Ambdós dies hem anat repartint octavetes que expliquen l'origent de la dansa, i fent recapta amb un pot decorat per l'ocasió, tal i com es feia tradicionalment.

Des d'aquí preguem a qui tingui fotografies o videos de l'esdeveniment, que siusplau ens els faci arribar, i agraïm les mostres de suport rebudes per part dels vilatans i vilatanes que han presenciat la dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada