diumenge, 28 d’octubre del 2012

Picacrestes al Correllengua al Prat

Enguany, per primera vegada s'ha organitzat el Correllengua al Prat de Llobregat. Picacrestes hem participat en aquesta festa de la llengua i la cultura catalanes ballant dissabte 28 d'octubre al matí durant la cercavila que ha anat de la Plaça de la Vila fins a la Plaça Pau Casals, on també hi participaven l'Associació Musical del Prat de Llobregat, els gegants Estany i Ricarda (de l'IES Estany de la Ricarda), la Colla de Capgrossos de l'Escola del Parc i els Diables del Prat amb els seus fantàstics tambors.

Un cop hem arribat a la plaça Pau Casals, tots els grups hem interpretat alguna música o dansa, incloent també els Amics de la Sardana que han fet tres balls d'exhibició. Picacrestes, a banda dels balls fets a la cercavila acompanyats del nostre graller Pau Rumbo, hem ballat a la plaça la Dansa de Carnestoltes del Prat, la Bolangera del Pallars i la Pavana de Ribes. Finalment hem convidat a tot el públic a ballar el Patatuf, dansa tradicional del Baix Llobregat.

També s'ha llegit el manifesta del Correllengua, s'ha explicat un conte, han actuat els cantautors Bitxe, Buenmojo i Iván Zamora, i s'ha acabat l'acte cantant els segadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada