dilluns, 11 de febrer del 2013

La dansa de Carnestoltes en cercavila el 9 de febrer de 2013

Enguany la Colla Picacrestes hem ballat la Dansa de Carnestoltes pels carrers del Prat per tercer any consecutiu.

Hem començat dissabte a les onze tocades del matí a la plaça de la Vila, ballant amb l'acompanyament musical de la Mireia, en Pau i en Jordi.

Després hem anat ballant a diferents espais, especialment als llocs on ens han ofert beure o menjar, tal com es feia tradicionalment. Enguany ens n'han ofert al Bar del Mercat, a La Cova, a cals Ventura-Portillo, al Terrida, a cals Idoate-Ibáñez i al Tastets, i hem ballat davant de tots aquest comerços i cases particulars.

També hem ballat a la Font del Gall  i a la Plaça Pau Casals coincidint amb la segona edició del Mercat de Pagès.

Anar ballant pels carrers és força cansat i hem acabat amb alguna butllofa els dansaires i amb mal a la boca els músics, però ho ha compensat la bona rebuda de la gent.


Diumenge, La Xarxa ha organitzat un ball infantil amb Xarop de Canya al es 12 del migdia, i en finalitzar ens han convidat a ballar-hi la Dansa de Carnestoltes. L'hem ballada primer la Colla i després hem convidat a tothom qui ha volgut a ballar-la amb nosaltres. Acte seguit hem ballat la Bolangera del Pallars i hem acabat convidant a tothom a ballar el Patatuf, dansa tradicional del Baix Llobregat.

Visca el Carnaval, i visca la Dansa de Carnestoltes del Prat!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada