dimecres, 21 de juny del 2017

Hem participat al III DansaBaix!


Picacrestes, amunt les crestes!
El passat 21 de maig vam ballar al tercer DansaBaix que es celebrà a Corbera de Llobregat. El DansaBaix és la trobada de danses tradicionals pròpies del Baix Llobregat organitzada per primer cop per la Colla Dansaire Picacrestes l'any 2015 al Prat.

Diferents agrupacions van ballar les seves danses, i del Prat vam dur a l'escenari el Ball del Tortell del Prat, La Dansa de Carnestoltes i el Ball de la Creu, i els Balls de bastons del Prat.

Hi va haver dues danses participatives, la Gallarda de Pou de Cornellà i el Ball de la Creu del Prat, que ens va permetre compartir escenari a dansaires de diferents entitats.

En acabar, vam ballar amb el públic el Patatuf del Baix Llobregat i la Polca de l'Ós.

Bastons del Prat
A tots els participants se'ns entregà un bonic record de la jornada.

La trobada va estar molt ben organitzada, i vam poder compartir la diada diferents grups que treballem per la dansa tradicional, durant la ballada i al dinar posterior que va ser molt bo.

I volem agrair moltíssim la col·laboració de la Rosa Maria! 

A la Colla Picacrestes ens fa molta il·lusió que des de Torrelles l'any passat i Corbera enguany s'hagi mantingut viva la flama del DansaBaix, i estem convençudes que l'any vinent Gavà ho farà molt i molt bé.

Visca el DansaBaix, i visca el Baix Llobregat i les nostres danses!



Ball de la Creu del Prat

Participants del DansaBaix 2017
Dinant


El cartell












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada