divendres, 24 de setembre del 2021

Esclat de Festa Major 2021

Participants de la ballada, dansaires i músics
 El 24 de setembre la Colla Picacrestes va participar a l'Esclat de Festa Major que es va realitzar amb les diferents colles de cultura popular i de cultura tradicional del Prat. Enguany es va fer a la Grada de Cultura Popular i Tradicional ubicada a l'aparcament de l'estació de tren.

 

La Canalla Picacrestes vam entrar a plaça amb el Ball de Panderos del Prat, i un cop a plaça vam ballar el Ball de Nans Nous de la Patum de Berga i el Ball de les Pedretes de Mataró.

Els grans de Picacrestes vam ballar alguns dels Balls de Bastons del Prat de Llobregat, recuperats els darrers anys i que no poden faltar a les nostres festes majors tal i com ho feien als anys 30 o 40 del segle passat. Vam entrar a plaça amb la Somosara del Prat, per després ballar un combinat de diferents balls de bastons pratencs (Somosara, Marxa i Nanos del Prat), Els Cabals del Prat i la Pandilla del Prat. Vam deixar la plaça amb la Somosara sense gralla caminant, per deixar sentir la música de bastons i picarols.

 
La Pandilla del Prat

Al ball conjunt final els grans hi vam ballar el Ball de Panderos del Prat.

 Va ser una gran jornada on les colles vam participar amb il·lusió després de l'any passat on no va ser possible treure la nostra activitat a places i carrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada