dissabte, 17 de juny del 2017

Participació al Pratifolk 2017

Panderos del Prat
El passat 6 de maig vam participar del Pratifolk organitzat pel Nus. Durant la cercavila vam estrenar el Ball de Panderos del Prat, amb música i coreografia pròpies i pensat per a ballar en cercaviles. A més també vam ballar els Balls de Bastons del Prat. Un cop arribats al Fondo d'En Peixo les colles participants vam fer una petita actuació, i Picacrestes hi vam ballar el Ball de Faixes de Tous.


Faixes de Tous
Vam tenir paradeta informativa durant la jornada, i en acabat de dinar vam organitzar un dels molts tallers en què la canalla podien acolorir i endur-se a casa un dibuix de balls tradicionals (cercolets, bastons, panderos, ...) o bé ballar alguna dansa xics i grans, com ara els Balls de Bastons del Prat, el Sant Ferriol, el Patatuf o la Maniera.

Vam participar al repartiment del dinar, a la venda de tiquets i a la barra durant el concert.

Servint el dinar
Va ser una fantàstica jornada amb força assistència de públic i on la gent de les diferents colles del Nus vam poder treballar colze a colze per a que fos un èxit. Des de la Colla Picacrestes estem molt contents de formar part del Nus i treballar plegats per la cultura popular i tradicional al Prat!
Paradeta informativa, foto de RG Comas
Pintant al taller
Ballant els Bastons del Prat al taller
Venent tiquets
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada