divendres, 24 de novembre del 2017

Força activitats per al darrer mes de l'any!

Demà dissabte 25 de novembre farem assaig-vermut! A les 11 començarem a assajar per preparar la sortida del dia 2 de desembre, i en acabat una mica de vermut. Per primera vegada el farem a La Nau.

També demà La Nau acollirà la reunió de la nostra territorial de la Coordinadora Bastonera de Catalunya, aprofitant que fa poc que es va inaugurar aquest equipament i així qui vingui el podrà visitar.

El dia 2 de desembre assistirem a la Trobada Bastonera de Can Galta al barri de Sant Andreu de Barcelona, i per primera vegada hi ballarem els grans i també el grup de Canalla! A més estrenarem dos balls de bastons pratencs que hem recuperat gràcies a la col·laboració de l'antic bastoner Joan Ribas.

Els dies 15, 16 i 17 de desembre hi ha la Mostra d'Entitats dins la Fira Avícola, enguany a la Granja de la Ricarda. Picacrestes hi tindrem un estand des de divendres tarda fins diumenge tarda. A més el dissabte 16 farem un taller per a qui vulgui ballar una estona a partir de les quatre de la tarda, i diumenge 17 farem una petita ballada a les onze del matí.

El 29 de desembre participarem al Pratijoc amb un taller per a que puguin ballar la canalla i els adults que els acompanyin.

Per a dur la tasca de recuperar i promoure les nostres danses, necessitem que us afegiu a la colla! Veniu a veure'ns, escriviu-nos a picacrestes@gmail.com o ompliu aquest formulari!

Ara més que mai, visquen la nostra cultura i les nostres tradicions.

Ballem per ser lliures!

Amunt les crestes, Picacrestes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada